Federasyon Kupası yarışları ilimizde

DEV ORGANİZASYON Buz sporlarında Türkiye’de marka kulüp olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, 14-15 Kasım tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehi...

DEV ORGANİZASYON

Buz sporlarında Türkiye’de marka kulüp olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, 14-15 Kasım tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Pisti’nde yapılacak Federasyon Kupası müsabakalarına hazırlanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Başkanı İslam Yüceli ziyaret eden Türkiye Buz Pateni Federasyonu Kocaeli il temsilcisi Ata Yetişken turnuvaya Yücel’i de davet etti. Kağıtspor kulüp binasında gerçekleşen ziyarette Kağıtspor 2. Başkanı Hamza Bakkal da yer aldı.

 

KOCAELİ’NİN TEK TAKIMI

İl Temsilcisi Yetişken, buz sporu branşlarında başarılı olan ve Kocaeli’nden tek katılan takım olan Kağıtspor’un milli takıma birçok sporcu yetiştirdiğini, Kasım ayında düzenlenecek Federasyon Kupası 2. Sürat pateni yarışmalarında Yücel’e başarılar diledi. Kocaeli de Buz Pateni Spor Kulüplerinin çoğalmasının gerektiğini ve bu konuda çalışmaların yapıldığını söyleyen Yetişken, kulüp sayısının artmasıyla beraber sporcu sayısının da artacağını bunun da rekabeti arttıracağını söyledi.

 

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Buz Pateni Federasyonu Kocaeli il temsilcisi Ata Yetişken, “Ülkemizde sürat pateni sporcu sayısının 100’ü geçmediği düşünülürse ilimizde 4 ile 8 yaş arası çocuklarımızı buzla tanıştırıp başarılı olanları bu branşta yetiştirip ülkemizi uluslar arası yarışlarda temsil etmesini sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. Çok kısa zaman içinde bunlardan da sonuç alacağız” dedi. Kulüp Başkanı İslam Yücel ise, Buz pateni ve diğer spor dallarında sporcularımız Türkiye ve Uluslar arası arenada ülkemizi başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Bu çocuklar kentimizin çocukları sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

#

21 Eki 2015 - 09:54 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.