Ferhan Şensoy’dan “Ferhangi Şeyler”

Ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy, Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür Merkezi’nde "Ferhangi Şeyler" adlı oyununu sahnelediFerhan Şensoy'un 1987'den...

Ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy, Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür Merkezi’nde "Ferhangi Şeyler" adlı oyununu sahneledi

Ferhan Şensoy'un 1987'den beri aralıksız olarak oynadığı, gündelik herhangi olayların "Ferhanca" bir mizah penceresinden değerlendirildiği tek kişilik gösterisi Ferhangi Şeyler geçtiğimiz günlerde izleyicisi ile buluştu.

KİTAP İMZALADI
Ferhan Şensoy 20’nci yılını geride bırakan "Ferhangi Şeyler" adlı tiyatro oyununda kimi zaman siyasileri ve politikalarını eleştirdi, kimi zamansa gazete sayfalarından akıp giden çeşitli haberleri kendi yorumuyla bir kez daha sundu. Gölcük'te bulunmaktan mutlu olduğunu söyleyen ünlü tiyatrocu gösteri sonrasında kitaplarını imzalayarak bu güzel anı ölümsüzleştirdi.

#

25 Ara 2012 - 13:15 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.