Fikret Özcan: Nasip olmadı

Demirspor maçında direncimiz, tempomuz, futbolcularımızın isteklerimizi yerine getirme konusunda bir sorun yaşamadık.   GOL SORUNUNU AŞMALIYIZ Ancak...

Demirspor maçında direncimiz, tempomuz, futbolcularımızın isteklerimizi yerine getirme konusunda bir sorun yaşamadık.

 

GOL SORUNUNU AŞMALIYIZ

Ancak ortada bir problem var. Gol sorunu yaşıyoruz. Takım savunmamız iyi ancak üçüncü bölgede yeteri kadar üretken değiliz. Erken gol bulsak birçok maçı farklı kazanabilecek noktaya getirebilir, belki de ilk 3’ü şimdiden garanti altına alabilirdik. Ama o gol gelmeyince rakiplerimizin de coşkusu ve direnci artıyor. Demirspor maçında mesela. İştahımız, isteğimiz, enerjimiz iyiydi. Bize sadece gol lazımdı, nasip olmadı.

 

EN ZOR SÜREÇ

Neticesinde liderle oynuyorsun. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin.1 puan da hiç fena değil. Demirspor’un bundan sonra kazanacağı puanlar bizim için ekstra olacak. Zor maçlarımızı atlatmak üzereyiz. Ancak şu var. Asıl hata yapılmaması gereken bir sürece gireceğiz. Tavşantepespor ve Kandıra ile iki maçı üst üste deplasmanda oynayacağız. Ardından Değirmendere gelecek. Bu 3 maçı toplam 7 puan ile tamamlarsak ilk 3 içinde yer alırız diye düşünüyorum.Erdem ÖVÜÇ

#

22 Oca 2017 - 11:08 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.