FİLE Kocaeli’ye geliyor

Türk perakende sektörünün lideri BİM, Türkiye’yi FİLE markası ile yeni bir perakende satış mağazası modeliyle tanıştırıyor. İspanya, Almanya ve Türkiy...

Türk perakende sektörünün lideri BİM, Türkiye’yi FİLE markası ile yeni bir perakende satış mağazası modeliyle tanıştırıyor. İspanya, Almanya ve Türkiye’deki marketler incelenerek yeni bir konsept ile tasarlanan mağazalarda ortalama 3 bin ile 3 bin 500 farklı ürün yer alıyor. Et-şarküteri, taze sebze- meyve, unlu mamuller ve kişisel bakıma özel bölümlerin ayrıldığı FİLE mağazalarının ilki İstanbul Bahçeşehir’de bin metrekarelik bir alanda açıldı. Her gün indirim konseptinin uygulanacağı FİLE mağazalarından 2015 yılında 10 tane açılacak.

 

3 YENİ ÖZEL MARKA VAR

FİLE Mağazası’nın Kocaeli’de yer baktığı ve bazı yerler üzerinde incelemelerde bulunduğu belirtildi. Belirlenen yerler üzerinde anlaşmaya varılması durumunda bu yıl içerisinde FİLE yeni mağazasını ilimize açacak. File internet üzerinden personel alımlarını yapacak. FİLE mağazalarında, ulusal ve uluslararası markaların yanı sıra, yeni özel markalar da yer alacak. FİLE’de satışa sunulacak 3 bini aşkın ürünün yaklaşık yüzde 25’i bu tip özel markalardan oluşacak. Temel ürün kategorilerinde belirlenen 3 yeni özel marka var.

#

01 May 2015 - 12:04 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ev hanimi - Başiskele Bahçecik de bir File market istiyoruz.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 01 Mayıs 12:04