Filmlerde çok rahat oynar!

Profesyonellikte bunlar var ancak gazetecilerin tam burnunun dibince gerçekleşen olay "Bu kadar olur" dedirtti. Bir pozisyonda Kaleci Abdullah, yerden...

Profesyonellikte bunlar var ancak gazetecilerin tam burnunun dibince gerçekleşen olay "Bu kadar olur" dedirtti. Bir pozisyonda Kaleci Abdullah, yerden yere atlayarak usta sanatçılara taş çıkardı. Yere yatan Abdullah her hangi bir temas olmadan balık misali olduğu yerden hopladı ve ne kadar atletik bir bedene sahip olduğunu kanıtladı. Kızılcabölük takımının İzmitli kaptanı Kerim Bölük de Birliksporlu futbolcuları sakinleştirirken, kaleci Abdullah'ı uyardı. Teşekkürler Kerim... Ne de olsa İzmitlisin!

#

26 Eki 2016 - 13:46 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.