Final Dergisi Dersanesi Kocaeli’yle coştu

Final Dergisi Dersahanesi’nin sene başı öğretmenler kurulunda Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel toplantı da Kocaeli’yi yere göğe sığdıramadı.Final...

Final Dergisi Dersahanesi’nin sene başı öğretmenler kurulunda Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel toplantı da Kocaeli’yi yere göğe sığdıramadı.

Final Dergisi Dershanesi 2013-2014 yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantısı İstanbul Çekmeköy Final Okulu’nda yapıldı. Final Dergisi Dershanesi Kocaeli Temsilcisi Celalettin Gür ve Eğitim Danışmanı Kemal Aslan ve 56 öğretmen katıldı.

HER İNSAN BİR DÜNYA
Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel ve Genel Müdür Şevket Ertem ile beraber Marmara ile Bölgesi’nde bulunan Final Dergisi Dershanesi öğretmenlerinin katıldığı toplantıda, eğitimim olmazsa olmazları tartışıldı. Taşel yaptığı konuşmada “Her insan bir dünyadır, biz de bunun farkındayız” diyerek, Kocaeli Final’e övgüler yağdırdı. Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Taşel ve Genel Müdür Ertem, İzmit Final yönetici ve öğretmenlerini başarılarından dolayı kutladı.

KOCAELİ ÖZEL BİR YER
Kocaeli’de 3 dershanelerinin bulunduğunu da belirten Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, dershanelerinin kapanmayacağını dile getirerek, “Kocaeli’de 3 dershanemiz var. Kocaeli’deki başarılarından ötürü kendilerini kutluyorum. Kocaeli bizim için özel bir yerdir. Çekmeköy’deki eğitim binasının aynısını Kocaeli’de de görmek istiyorum. Çekmeköy’de olan bir Final Dergisi Okulu’nu Kartepe’de yaptıracağız. Ben geçen yıl aldığım başarıyı bu yıl da göreceğime inanıyorum” dedi. Final Dergisi Dershanesi Kocaeli Temsilcisi Celalettin Gür ve ekibi ise toplantı sonrasında büyük moral depolayarak İzmit’e döndü.

250820131335564563064_5.jpg

#

25 Ağu 2013 - 13:33 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.