Fizomer, kadrosunu güçlendirdi

11 yıldır verdiği hizmeti her geçen gün büyüterek zenginleştiren  fizik tedavi tıp merkezi bu ay kadrosuna  1 fizyoterapist daha ekleyerek kadrosunu d...

11 yıldır verdiği hizmeti her geçen gün büyüterek zenginleştiren  fizik tedavi tıp merkezi bu ay kadrosuna  1 fizyoterapist daha ekleyerek kadrosunu daha da güçlendirdi. Fizik tedavi ve rahabilitasyon alanında iddialı bir politika izleyen Fizomer Tıp Merkezi’nde şu anda  4 Uzman Fizik Tedavi Hekimi,  15 Fizyoterapist, 4 Fizik Tedavi Teknikeri, 2 ATT, 1 Hemşire görev yapıyor.

 

Kadro Şeyma Korum ile güçlendi

Rehabilitasyon hizmetlerini 11 fizyoterapist ile yürüten merkez,  günlük 90 CerebralPalsi, Hemipleji(İnme), Parkinson, MS, Parapleji, Yutkunma Bozukluğu, Konuşma Bozukluğu, Koah gibi hastalık  gruplarına hizmet veriyor. Bu ay kurum kadrosuna Fzt. Şeyma Korum'u dahil etti. Konuyla ilgili bilgiler veren Fzt.  Metin DEMİRELİ şöyle dedi;

 

"Avrupa'dan hastalarımız bizi tercih ediyor"

‘’Yıllardır istikrarla devam ettirdiğimiz hizmetlerin daha geniş kitlelere ulaşması ve ihtiyaca cevap verebilmesi için kadromuzu genişleterek yolumuza devam ediyoruz. Rehabilitasyon hizmetlerimizin 11 fizyoterapist, fizik tedavi ve ortopedik rehabilitasyon hizmetlerini 4 Fizyoterapist ve 4 Fizik tedavi teknikeri ile yürütüyoruz. Türkiye’nin çeşitli illerinden ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden de hastalar tedavi için merkezimizi tercih ediyor. Fizomer Tıp Merkezi olarak emeğin, sevginin saygının ve bilginin aynı teknede yoğrulduğu bir prensiple çalışmaktayız.’’ Dedi.

#

15 Ağu 2017 - 14:33 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Erdal han - Gerçekten kaliteli ve güleryüzlü bir müessese başarıların devamını diler daha güzel günlerin sizin olmasını istiyorum .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 14:33