Fizomer'den %50 indirim!

Geçen hafta annelere, anneler gününe düzenlenen kampanyada; muayene olan anneler, muayene sonucunda fizik tedavi önerilmişse annelerden tedavi fark üc...

Geçen hafta annelere, anneler gününe düzenlenen kampanyada; muayene olan anneler, muayene sonucunda fizik tedavi önerilmişse annelerden tedavi fark ücreti alınmamıştı.

 

ANNELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Bizi yetiştirip büyüten annelere yönelik gerçekleştirdikleri kampanyada annelerimize gösterdikleri ilgi için teşekkür eden Metin Demireli, Fizomer Tıp Merkezi’nin yeni  kampanyası hakkında bilgiler verdi. Metin Demireli,  ‘’Öncelikle Ramazan ayının ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Ramazan ayının anlamı birlik,beraberlik ve paylaşmaktır. Bizde bu amaçla gerçekleştirdiğimiz kampanyada Ramazan ayı boyunca tüm muayene ve tedavilerde %50 indirim uyguluyoruz. Bu kampanyayı gerçekleştirirken hedefimiz daha çok hastamıza ulaşarak onların tedavilerine katkıda bulunmaktır. Bu kutsal ayda daha fazla insana ulaşıp daha fazla dua almak istiyoruz. Biraz fazla yoruluyoruz. Ancak hastalarımızın teşekkürü bize yorgunluğumuzu hissettirmiyor. Ne kadar yoğun olursak olalım verdiğimiz sağlık hizmeti Fizomer kalitesinde olacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın’’dedi.

#

27 May 2017 - 12:17 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.