FLO 231'inci mağazasını 41 Burda Alışveriş Merkezi’nde açtı

Ayakkabı sektörünün lider grubu Ziylan’ın amiral gemisi FLO, 231’inci mağazasını, 41 Burda Alışveriş Merkezi’nde açtı. 1129 metrekarelik bir alanda h...

Ayakkabı sektörünün lider grubu Ziylan’ın amiral gemisi FLO, 231’inci mağazasını, 41 Burda Alışveriş Merkezi’nde açtı. 1129 metrekarelik bir alanda hizmet verecek FLO mağazasında; onlarca markadan yüzlerce çeşit ayakkabı, çanta ve aksesuar ziyaretçilerini bekliyor.

 

Türkiye’nin ilk ayakkabı mağazalar zinciri FLO, 231 mağazasında yüzlerce çeşit ürünü koleksiyonunda bulunduruyor. FLO; güncel moda ve geniş  ürün yelpazesini, ulaşılabilir fiyatlar ile sunarak sektörün lideri konumunda. Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren mağazalarının yanı sıra FLO; Türkiye’nin en büyük online ayakkabı alışveriş sitesi www.flo.com.tr ile de Türkiye’nin her noktasına ulaşıyor.

#

26 Oca 2016 - 11:56 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.