Flüt Sınıfı örencileri Ustalık Atölyesi’nde

   Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen “Flüt Sınıfı Ustalık Atölyesi” etkinliğinde, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi...

 

 
Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen “Flüt Sınıfı Ustalık Atölyesi” etkinliğinde, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ece Karşal, Müzik Bölümü flüt sınıfı öğrencileri ile flüt tekniği ve repertuarı üzerine çalıştı. Flütte nefes ve vibrato tekniği, modern ton ve tını egzersizleri başta olmak üzere birçok etkin çalışma stratejisi ele alındı. Öğrencilerden Tuna Güneş, Mesut Çakır, Pelin Pektaş, Seda Koyunoğlu ve Nurcan Iltar aktif katılımcı olarak Barok, Klasik ve Romantik döneme ait repertuar seslendirdi. Doç. Dr. Karşal, eserleri müzikalite bilgisi ve çalma tekniği gibi önemli detaylar açısından analiz ederek öğrencilerimize çalışma önerileri sundu.

#

04 Mar 2014 - 10:41 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.