Ford işçi alacak! İşte sınav tarihi ve yeri...

Ford Otosan Gölcük fabrikasında çalıştırılmak üzere işçi alımı yapılacak. Üretim çalışanı seçme sınavı 31 Mart Cuma günü saat 09.00’da Değirmendere Kü...

Ford Otosan Gölcük fabrikasında çalıştırılmak üzere işçi alımı yapılacak. Üretim çalışanı seçme sınavı 31 Mart Cuma günü saat 09.00’da Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. 30 yaşını doldurmamış, en az lise mezunu, en fazla meslek yüksekokulu mezunu adaylar değerlendirmeye alınacak. Bu kriterlere uyan ve başvuruda bulunacak olan adayların yanlarında 1 adet vesikalık fotoğraf bulundurmaları gerekiyor.

#

30 Mar 2017 - 09:28 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Özkan Gökgöl - İyi günler ben 32 yasindayim 12 yildir forklift arti RT oparatoruyum size uyarsam calismak istiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Aralık 09:21
01

işçi oğlu - yorucu bir bant üretim işçiliği en düşük ücret, belli süre sonra gelsin yeni genç işçi. işçi alıyor görüntüsü vermek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 09:28