Ford Otosan İK ikibi ödül aldı

Ford Otosan, iş dünyasının en prestijli organizasyonlarından Stevie Awards 2016’da, “İK Vizyon, Misyon ve Strateji” projesi ile Yılın İnsan Kaynakları...

Ford Otosan, iş dünyasının en prestijli organizasyonlarından Stevie Awards 2016’da, “İK Vizyon, Misyon ve Strateji” projesi ile Yılın İnsan Kaynakları Ekibi (HR Team of the Year) kategorisinde Bronz Stevie ödülü kazandı.  İş dünyasının en iyilerini belirleyen Stevie Ödülleri’nde bu yıl 250’den fazla başvuru, 34 ana kategoride değerlendirildi. Yaklaşık 44 bin oyun kullanıldığı yarışmada, Ford Otosan İK ekibi; tüm bölüm çalışanlarının aktif katılımı ile şirket vizyon ve misyonu doğrultusunda oluşturulan İK Vizyon, Misyon ve Stratejisinin belirlendiği proje ile ödül almaya hak kazandı.

 

YENİ BİR VİZYON

Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ateş Ölmez, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Türkiye’nin en çok istihdam yaratan otomotiv şirketi olarak şirketimizin bugününe ve yarınına yönelik çalışmalarımızı sürdürülebilir bir bakış açısıyla ve titizlikle sürdürüyoruz. En çok tercih edilen sanayi şirketi olma vizyonumuz doğrultusunda İK stratejimizi ve politikalarımızı geliştiriyor, güncelliyoruz. Ford Otosan üst yönetimi, 2015 yılında yeni bir vizyon, misyon ve strateji oluşturmak için bir dizi çalışma gerçekleştirdi.

 

TERCİH EDİLEN İŞYERİ

Bu çalışmalarda, İK ekibi olarak en çok tercih edilen işyeri olmak ana hedefimiz üzerine yoğunlaştık. Tüm İK takımını Ford Otosan’ın stratejik partneri yapmak ve ortak tavırlar oluşturmak için harekete geçtik. Projenin bizim için en önemli ve uzun vadeli hedeflerinden birisi olan  İK süreçlerinde mükemmelliği yakalayıp çalışanlara sağlanan faydaların artırılması hedefinin önümüzdeki dönemde çalışanlarımız tarafından da fark edilip memnuniyeti artıracağına inanıyorum. Yoğun emek verdiğimiz projemizle ödül kazanmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

#

21 Eki 2016 - 11:52 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.