Ford Otosan’da önemli seminer

Gerçekleştirilen seminere Türk Metal-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yücel Yücel ve Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener de katıldı.   KADIN ÜYELER KATILDI...

Gerçekleştirilen seminere Türk Metal-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yücel Yücel ve Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener de katıldı.

 

KADIN ÜYELER KATILDI

Türk Metal Sendikası Kadın Kolları Birimi tarafından gerçekleştirilen semineri Sosyolog Gül Ayşe Yetmez ile Psikolog Ayla Şimşek verdi. Üyelerin büyük ilgi gösterdiği seminerin oldukça verimli geçtiğini ifade eden kadın üyeler ve çalışanlar sendikanın kadın kolları yönetimine ve seminerde emeği geçenlere teşekkür etti.

#

09 Ara 2015 - 15:34 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.