Ford Yeniköy’ü Başbakan açacak

        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 22 Mayıs tarihinde yapılacak olan Ford Fabrikası’nın açılış ve yeni hafif ticari araç olan Courier indirilme tö...

 

 

 

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 22 Mayıs tarihinde yapılacak olan Ford Fabrikası’nın açılış ve yeni hafif ticari araç olan Courier indirilme törenine katılmak üzere ilimize geliyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz mart ayında Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Erdoğan’ı açılış programına davet etmişti.

 

BİR GÜN ÖNE ÇEKTİLER

Koç Ailesi’nin davetini kabul ederek Ford Otosan’ın Yeniköy’de 206 milyon Avro yatırımla hayata geçirdiği Türkiye’deki 3’üncü fabrikasını açılışını yapacak. Daha önce açılışı 23 Mayıs’ta planlayan Ford Otosan, Başbakan Erdoğan’ın programına uyarak töreni 22 Mayıs tarihine çekti.

 

CLAY FORD DA KATILACAK

Törene; Ford Motors Company Yönetim Kurulu Başkanı William Clay Ford’un yanı sıra Koç ailesinden de Rahmi Koç, Mustafa Koç, Ali Koç gibi isimler de katıldı. Erdoğan, gerçekleşecek olan açılış töreninin ardından William Ford ile de bir araya gelecek.

#

12 May 2014 - 10:29 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.