FSM'den kaçak geçmenin cezası belli oldu

Yavuz Sultan Selim Köprüsü açıldıktan sonra geçiş ücretini ödemeyip cezası daha az olduğu için Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden Kaçak geçen ağır tonaj...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü açıldıktan sonra geçiş ücretini ödemeyip cezası daha az olduğu için Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden Kaçak geçen ağır tonajlı araçlara 500 TL ceza kesilecek. Konuyla ilgili açıklamayı Karayolları Genel Müdürlüğü yaptı. Açıklamada, " UKOME kararına aykırı olarak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden kaçak geçiş yapan araçlara, 17 Ekim 2016 Pazartesi günü saat 00:00'dan itibaren 500 TL idari para cezası uygulama işlemine başlanacaktır" denildi. Kaçak geçiş yaptığı kamera sistemlerince tespit edilen araçlara, Otoyol Ana Kontrol Merkezi tarafından Kabahatler Kanununa göre tebligat gönderilecek.

#

15 Eki 2016 - 13:11 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.