Fuhuş operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Ekipleri tarafından Gölcük İlçesinde yapılan fuhuş operasyonunda 7 kişi gözaltına alınmıştı. Fuhuş yaptıkları tespit...

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Ekipleri tarafından Gölcük İlçesinde yapılan fuhuş operasyonunda 7 kişi gözaltına alınmıştı. Fuhuş yaptıkları tespit edilen yabancı uyruklu hayat kadınları sınır dışı edilirken, adliyeye sevk edilen iki kişi tutuklandı. İddiaya göre Ahlak Büro Ekipleri, Dumlupınar Mahallesi ve Yalı Mahallesi’nde bulunan iki ayrı ikamette yabancı uyruklu hayat kadınlarının para karşılığı fuhuş yaptığı ihbarı üzerine yaptıkları 3 aylık takibin ardından operasyon için düğmeye bastı.

SINIR DIŞI EDİLDİLER
İki ayrı adrese düzenlenen operasyonda para karşılığı fuhuş yaptığı tespit edilen Moldova uyruklu R.T. (31), S.D. (33), L.N. (31) ve T.S. (31) ile birlikte fuhuşa yer temin etmek ve aracılık yaptıkları iddiasıyla Osman S. (46), Moldova uyruklu Maria I. (46) ile Ukrayna uyruklu Olena P. (43) isimli şahıslar gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan Osman S., Maria I. ve Olena P.’nin yurt dışından hayat kadını temin ettikleri, hayat kadınlarını ise 150 TL ile 500 TL arasında değişen fiyatlarla pazarladıkları öğrenilmişti. Fuhuş yaptıkları belirlenen hayat kadınları ile Maira I. sınır dışı edilirken adliyeye sevk edilen Osman S. ile Olena P. tutuklandı.

#

25 Kas 2011 - 16:35 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.