Gazi Lisesi BİRİNCİSİ GEZİ olaylarını övdü DİSİPLİNE verildi!

  Okul Müdürü Ahmet Kemal Saral, öğrenci hakkında disiplin soruşturması açıldığını, disiplin cezası alması halinde okul birinciliğinin iptal edilebile...

 

Okul Müdürü Ahmet Kemal Saral, öğrenci hakkında disiplin soruşturması açıldığını, disiplin cezası alması halinde okul birinciliğinin iptal edilebileceğini söyledi. Kent merkezindeki Gazi Anadolu Lisesi'nden bu dönem mezun olan 170 öğrenci için 12 Haziran'da mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Yüzlerce öğrencinin ve velilerin önünde yapılan tören sırasında, ders notları son derece yüksek olan ve okulu birincilikle bitiren Işıtan Önder yaş kütüğüne plaket çakıp konuşma yaptı. 
 

“BERKİN ELVAN’LAR BU

SIRALARDA OTURUYOR”
Işıtan Önder konuşmasında Gezi olaylarına da vurgu yaparak, bu olaylarda yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz ve Berkin Elvan’ı unutmadıklarını söyledi. “Onların yaşama hakkını ellerinden aldılar. Kimsenin aklına Berkin Elvan ya da Ali İsmail Korkmaz’ın gelmemesi mümkün değil. Biliniz ki Ali İsmail Korkmaz'lar, Berkin Elvan'lar bu sıralarda hep oturuyor olacaktır” dedi. Bu konuşma sırasında ve sonrasında okul müdürü Ahmet Kemal Saral'ın oldukça sinirlendiği öne sürüldü.

ÖĞRENCİ AMACIN DIŞINDA KONUŞMA YAPMIŞTIR
Dün akşam saatlerinde ise sosyal medyada, bu konuşması nedeniyle Işıtan Önder'in elinden okul birinciliğinin alındığı, okul idaresi tarafından disiplin soruşturması başlatıldığı paylaşılmaya başlandı. Facebook ve Twitter'deki bu paylaşımlar hızla yayılırken, Okul Müdürü Ahmet Kemal Saral disiplin soruşturmasını doğruladı. Müdür Saral, “Okullar henüz kapanmadı. Eğitim dönemi devam ediyor. Öğrenci törende amacın dışında konuşma yapmıştır. Hakkında da disiplin soruşturması açıldı. Soruşturma devam ediyor. Disiplin cezası alması halinde, böyle bir disiplinsizlik cezası da öğrencinin okul birinciliğini etkiler” dedi. 

İŞTE IŞITAN ÖNDER’İN

O KONUŞMASI:

“Sadece güzel anılar ve dostluklarla hatırlayacağım lise hayatıma bugün veda ediyorum. Ben bugün burada şans eseri konuşuyorum. Berkin Elvan, Ali İsmail Korkmaz ve diğerleri. Eğitim hakları, yaşama hakları gasp edildi.15 yaşında bir çocuğun eğitime ne zararı olur? Biliniz ki Ali İsmailler, Berkin Elvanlar hep bu sıralarda, hep bu kara tahtanın önünde olacaklar. Yaşama haklarının ellerinden alınmasına sebep olanlara en büyük cezayı tarih verecek” 

#

17 Haz 2014 - 12:15 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

reyiz - kaç yaşında siyasete başlanıooo sabri reyizzzz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 12:15
01

sabri - al işte bu yaşta siyaset,birincilikle bitirmişin zeki insana benziyosun ama sorgulaman sıfır...bu insanlar neden öldü,kimler sebep oldu.1 ağaç için memeleketi savaş alanına çevirenlerin oyununu görmeden o birincilik bir işe yaramaz.Berkin elvan'ı daha 15 yaşında eline sapanı verip devlete isyan et diyeneleri çözmeden o birincilik işe yaramaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 12:15