Gaziantep Sofrası açıldı

Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Menderes Caddesi’nde faaliyetlerine başlayan ‘Gaziantep Sofrası’nın açılışı düzenlenen görkemli bir törenle yapıldı. Lok...

Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Menderes Caddesi’nde faaliyetlerine başlayan ‘Gaziantep Sofrası’nın açılışı düzenlenen görkemli bir törenle yapıldı. Lokman Atak’ın sahibi olduğu Gaziantep Sofrası’nın açılışına katılanlar arasında Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, ilçenin tanınmış simalarından Mehmet Çöven, KTO Meclis Üyesi Bilal Atak ve çok sayıda davetli katıldı.

 

YEMEKLERİ İLE İDDİALI

Panpa Organizasyon firmasının organizasyonunu yaptığı açılışa vatandaşların da ilgi göstermeleri dikkatten kaçmadı. Gaziantep Sofrası’nda kebap çeşitleri, pide çeşitleri, lahmacun, çorba, etli yemek ve sebzeli yemek çeşitleri yer alıyor. Ev ve işyerlerine paket servislerin de olduğu mekan, özellikle yöreye ait kebap ve yemek çeşitleri ile ilgi noktası olmaya aday.

#

19 Oca 2017 - 13:31 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.