Gaziantepliler Günlerine Kocaeli'den tam not

İzmit’te geleneksel hale gelen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen Gaziantepliler Günü, dün Perşembe Pazarı alanında yapılan törenle resmen başladı. Gazia...

İzmit’te geleneksel hale gelen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen Gaziantepliler Günü, dün Perşembe Pazarı alanında yapılan törenle resmen başladı. Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyonu Başkanı Hasan Özaygut ile yönetim kurulu üyelerinin önceki gün Sıla Kafe’de gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla duyurulan organizasyona, Kocaeli genelinde yaşayan 7 bin Gaziantepli’den birçoğu katılım gösterdi. Saat 14.00’da dernek başkanı ve üyelerin kurdele kesimiyle başlayan program ilk günden tam not aldı.

 

Kocaeli’ye çok önem veriyoruz

Yöresel ürünlerin sergilenip kendi yörelerini tanıtmak için Gaziantep’ten gelen misafirlerle yakın ilişkiler kuran İzmitli vatandaşlar, evlerine elleri dolu bir şekilde döndü. 6 gün sürecek organizasyonla ilgili açıklamalarda bulunan Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyonu Başkanı Hasan Özaygut, “3 yıldır düzenli bir hale getirdiğimiz organizasyonumuza bu yılda başarılı bir şekilde merhaba dedik. Yöresel ürünlerimizi sergilediğimiz günümüze teşrif eden tüm İzmitli vatandaşlara buradan teşekkür ediyorum. Emin olun biz Kocaeli’ye çok önem veriyoruz. Çalışmalarımız da bu yüzden gün geçtikçe daha iyiye gidiyor. Kocaeli halkına ulaşmak kendimizi tanıtmak için bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Nuri AKÇAHARMAN

#

01 Eki 2016 - 17:12 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

dogrucu - bende gttim bir daha gitmem hr sey kazık bu ne 1 havc dilimi 10 tl bir durum 12 tl bu ne bir daha asla gitmem

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Ekim 17:12
01

hayalet - Bugün küçük pet şişesine 10 tl vererek dut pekmezialdım, karşı standta 1.5 lt lik pette 7.5 tl yazıyor. anlamdım. ya kazık yedim yada karşıdaki sahte. bu işi YETKİLİLERE BIRAKIYORUM.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Ekim 17:12