Gebze de Jandarma Bile Yolda Kaldı

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, bir hafta öncesinden soğuk hava ve kar fırtınasının yurdu etkisi altına alacağının Meteorolojiden bi...

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, bir hafta öncesinden soğuk hava ve kar fırtınasının yurdu etkisi altına alacağının Meteorolojiden bildirildiği ve tüm kanalların ve gazetelerin bunu defalarca haber yapmasına rağmen Gebze belediyesinin bu anlamda bir afet koordinasyon merkezi oluşturmamasına ve kritik mahallelerde yolların kapanmaması için tuzlama ve yol açma ekiplerinin hazır bulundurulmamasını sert bir şekilde eleştirdi.

“KENDİN BİLMİYORSAN DANIŞMANLARINA VE MÜDÜRLERİNE SOR”

Dün akşam Ademyavuz Mahallemizde teşkilat çalışmasına gitmek için büyük çaba sarf ettiklerini ve Allah’ın yardımı ile mahalleye zorda olsa ulaşabildiklerini ifade eden Başkan Çelik, “Yollarda kalan araçlar, buz pistine dönen yollar. Ve çalışmayan bir Gebze Belediyesi. Bir haftadır her televizyonun ve gazetenin bangır bangır bağıra bağıra haber verdiği kar alarmını sen hiç mi duymadın sayın Köşker. Ana arterlerin bile kapalı olduğu medeniyetten uzak bir kent görünümlü ama yönetim anlamında köy dahi olamamış bir yerde yaşıyoruz. Madem yönetimden anlamıyorsun o zaman çevrende ki danışmanlarına ve müdürlerine sor ne yapman gerektiğini.” dedi.

“BELEDİYE ÖYLE ÇALIŞIYOR Kİ JANDARMA YOLDA KALDI”

Gece çalışmayan Belediyenin sabahta ortalarda gözükmediğini sözlerine ekleyen Başkan Çelik, “Buna en güzel örnek Jandarma ana arterde yolda kaldı. Gebze Belediyesi öylesine güzel çalışıyor ki vatandaş değil Jandarma dahi yolda kalabiliyor. Halka hizmetten bu kadar uzak ve vurdumduymaz bir anlayış artık Gebze’de miadını doldurmuştur. Alınan oya karşılık yapılan bu hizmetten yoksun davranışlar adeta halk ile alay etmek anlamına gelmektedir.” dedi.

#

18 Şub 2015 - 11:57 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.