Gebze İMH Yaz Okulu sona erdi

    Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi tarafından düzenlenen, 2 ve 7’nci sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen ve beş hafta süren yaz oku...

 

 

Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi tarafından düzenlenen, 2 ve 7’nci sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen ve beş hafta süren yaz okulu görkemli kapanış töreni ile sona erdi.  Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi Başkanı Ali Erol ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile velilerin katıldığı kapanış programı Çayırova Kültür Salonu’nda yapıldı.

SANATSAL ETKİNLİKLER

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve büyük ilgi gören yaz okuluna katılan öğrencilere Kuran’ı Kerim, temel dini bilgiler ve çocukların ruhsal, bedensel ve şahsiyet gelişimine katkı sağlayan eğitim programı uygulandı. Beş hafta süren kurs boyunca öğrenciler değerler eğitiminin yanında sportif ve sanatsal etkinlikler de gerçekleştirdi.

FITRAT DOĞRULTUSUNDA

Yaz okulu koordinatörü Engin Ataman, İslam fıtratı üzerine doğan çocukların bu fıtrat doğrultusunda yetiştirilmesi gerektiğini belirterek, hareket olarak yaz okulunun yanında yıl boyunca ev grup okumaları, orta ve lise gençliğine yönelik faaliyetler, yetişkinlere ve bayanlara yönelik eğitim programları düzenlediklerini söyledi.

#

23 Tem 2014 - 12:19 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.