Gebze Sağlık Grup Başkanı görevini devretti

Gebze Sağlık Grup Başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu, aile hekimliğine geçmesinden dolayı görevini Dr. Şakir Saldırıcı’ya devretti.Gebze’de altı yıldır Sağlık...

Gebze Sağlık Grup Başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu, aile hekimliğine geçmesinden dolayı görevini Dr. Şakir Saldırıcı’ya devretti.

Gebze’de altı yıldır Sağlık Grup Başkanı olarak görev yapan Dr. İlhan Kadığlu görevini devretti. Aile hekimliğine geçmesi nedeniyle görevini devreden Dr. Kadıoğlu için Gebze Sağlık Grup Başkanlığı’nda bir veda kokteyli düzenlendi. Düzenlenen kokteyle Sağlık Grup Başkan Yardımcısı Dr. Şakir Saldırıcı, Dr. Muzaffer Çankaya, Dr. Sebahattin Kara, Dr. H. Ferudun Tayfur, Dr. Hamdi Kurşun, Dr. Metin Kandaz ve Gebze Sağlık Grup Başkanlığı çalışanları katıldı.

DR. SALDIRICI GRUP BAŞKANI OLDU
Sağlık grup başkanlığı personeli tarafından düzenlenen kokteylde Dr. İlhan Kadıoğlu’na bir de plaket takdim edildi. Dr. İlhan Kadıoğlu veda kokteylinde yaptığı konuşmada “2004 yılından bu yana birlikte çalıştığım arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi. Dr. Şakir Saldırıcı, Gebze Sağlık Grup Başkanı ve Gebze Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi olarak yeni görevine başladı.

#

16 Şub 2011 - 12:46 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.