Gebze’de 2015’in ilk meclisi toplanıyor

Gebze’de 2015’in ilk meclis oturumu 2 Ocak Cuma günü saat 15.00’te yapılacak. Gebze Kent Meydanı’nda bulunan meclis salonunda yapılacak olan ve Gebze...

Gebze’de 2015’in ilk meclis oturumu 2 Ocak Cuma günü saat 15.00’te yapılacak. Gebze Kent Meydanı’nda bulunan meclis salonunda yapılacak olan ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yöneteceği oturumda gündemde yer alan maddeler görüşülerek karara bağlanacak. Yoklama ve aralık ayı meclis oturumuna ait karar özetlerinin okunarak oylanmasıyla başlayacak Ocak ayı meclis oturumunda gündemde olan maddeler ise şöyle: “Evsel Katı Atık Toplama ve Taşıma tarifelerinin belirlenmesi ile ilgili Plan ve Bütçe-Çevre ve Sağlık Komisyonu Ortak Raporu; İmar planı tadilatı ile ilgili İmar Komisyonu Raporları; Denetim Komisyonuna 5 üye seçimi (Gizli oyla); Belediyemiz ile İzmir'in Selçuk Belediyesi arasında kardeş kent ilişkisi kurulmasına ilişkin Strateji Geliştirme Müdürlüğü talebi; Belediye ile Nevşehir İlimize bağlı Suvermez ve Gümüşkent Beldeleri ile kardeş şehir ilişkilerinin iptaline ilişkin Strateji Geliştirme Müdürlüğü talebi; Geçici İş Pozisyonlarında çalışan geçici işçilerin çalıştırılması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün talebi; Boş kadrolara karşılık sözleşmeli personel ücret ve ek ödeme tespiti ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün talebi; Memur dolu ve boş kadro değişikliğine ilişkin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü talebi; Yeni memur kadro ihdasına ilişkin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü talebi; Gebze Belediyesi Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yönergesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü talebi; Fazla çalışma ücreti ile ilgili Zabıta Müdürlüğü talebi; GESMEK Tezhip, Hüsn-i Hat ve Katı Branşlarında yapılan yarışmada dereceye girenlerin ödüllerinin belirlenmesi ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü talebi; Çevre Koruma ve Kontrol Servisi tarafından düzenlenerek verilen Canlı Müzik İzin Belgesi 2015 yılı ücretinin belirlenmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü talebi”

#

30 Ara 2014 - 10:08 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.