Gebze'de Aralık Meclisi toplanıyor

Gebze Kent Meydanı’nda bulunan meclis salonunda yapılacak olan toplantıyı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yönetecek. Saat 15.00’de başlayacak ola...

Gebze Kent Meydanı’nda bulunan meclis salonunda yapılacak olan toplantıyı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yönetecek. Saat 15.00’de başlayacak olan meclis oturumunda ele alınarak karara bağlanacak gündem maddeleri ise şöyle: “Kentsel Tasarım Müdürlüğünün isim değişikliğinden dolayı hazırlanan Çalışma Yönetmeliğine ilişkin Hukuk Dilekçe Komisyonu Raporu; Eskihisar Mah. 6 paftada bulunan 5800 m² açık otopark alanın bir kısmından geçit hakkı tesis edilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu; İmar planına yapılan itirazlarla ilgili İmar Komisyonu Raporu; Ulus Mah., Beylikbağı Mahallelerinde park alanlarının içerisinde bulunan muhtarlık binalarının tahsisine ilişkin İşletme ve İştirakler Müdürlüğü talebi; M.Paşa Mah. 68 pafta, 2953 ada 19 nolu parselin satın alma yoluyla alınmasına ilişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü talebi; 2013 Yılı Sayıştay Denetim Sonuçları ile ilgili Raporunun Meclise sunulması; 2015 yılı bütçe yılı İlan Reklam Vergisi Tahsil Dönemi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü talebi; Özel Güvenlik Hizmet alım işi ihalesine ilişkin Zabıta Müdürlüğü talebi; Gebze Kent Konseyinin 2015 yılı Bütçesine ilişkin Yazı İşleri Müdürlüğü talebi; Evsel Katı Atık Toplama ve Taşıma tarifelerinin belirlenmesi ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü talebi; İmar planı tadilat taleplerinin görüşülmesi.”

#

01 Ara 2014 - 10:24 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.