Gebze’de Güner Anlar Baş dönemi başladı

CHP içerisinde büyük bir keşmekeşe neden olan Gebze ilçe başkanlığı sorunu önceki akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında çözüldü. Yönetim oy birli...

CHP içerisinde büyük bir keşmekeşe neden olan Gebze ilçe başkanlığı sorunu önceki akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında çözüldü. Yönetim oy birliğiyle Av.Güner Anlar Baş’ı ilçe başkanı seçti.

CHP Gebze İlçe Örgütü’nde sorunlar nihayet bitti. Önceki akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında yöneticiler oy birliğiyle Av.Güner Anlar Baş’ı Gebze İlçe Başkanı seçti. İsmet Kara’nın istifasından sonra ilçe başkanlığına vekalet eden Av.Baş, oybirliğiyle başkanlığa getirildi. Seçimle ilgili görüşlerini aldığımız Güner Anlar Baş, açık oylamayla seçildiğini belirterek “Benden başka aday yoktu. Oy birliği ile seçildim. Bundan sonra yönetim kurulumuzdaki bütün arkadaşlarımla uyum içinde çalışarak CHP’nin Gebze’de çıtasını yükselteceğiz” dedi.

#

17 Şub 2011 - 13:57 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.