Gebzeli hacı adaylarını Başkan Köşker uğurladı

Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara doğru yola çıkan ilk Gebze kafilesini, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker uğurladıBu yıl hac f...



Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara doğru yola çıkan ilk Gebze kafilesini, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker uğurladı

Bu yıl hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek olan Gebzeli hacı adaylarını, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker uğurladı. 188 kişilik ilk hac kafilesi önceki akşam, Gebze Stadının bahçesinde düzenlenen uğurlama töreniyle kutsal topraklara doğru yola çıktı. Eşi Ragibe Hanım ile uğurlamaya katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, hacı adaylarının ve ailelerinin heyecanına ortak oldu. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uçakla kutsal topraklara gidecek olan ilk hac kafilesi için düzenlenen uğurlamada Kur’an-ı Kerim okundu, ilahiler söyledi.
GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN
Kur’an tilavetinin ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Hacı adaylarımızın bu büyük heyecanına eşlik ediyoruz. 1997 yılında kutsal topraklara gitmek bize de nasip oldu. Rabbim herkese nasip etsin. Geride bıraktıklarınız bize emanet. Aileleriniz bizim de ailemiz, kardeşimiz, bacımız. Gözünüz arkada kalmasın. Allah niyetinizi kabul eylesin" dedi. Kutsal topraklara doğru yola çıkan hacı adaylarına ve ailelerine Gebze Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu. Uğurlamada başkan yardımcısı Nilay Ayran da hazır bulundu.

#

01 Eki 2013 - 17:45 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.