Gebzeli öğrencilere karneler protokolden

Yarıyıl tatili nedeniyle düzenlenen protokolün karne dağıtım töreni bu sene Orhangazi İlkokulu’nda yapıldı. Gebze İlçe Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze...

Yarıyıl tatili nedeniyle düzenlenen protokolün karne dağıtım töreni bu sene Orhangazi İlkokulu’nda yapıldı. Gebze İlçe Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, okul müdürü Erdoğan Tali, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı karne töreninde protokol öğrencilere karnelerini verdi.

 

"EN BÜYÜK ESERLERİMİZ"

Törende kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Çocuklar bizim yarınlarımız, bırakacağımız en büyük eserlerimiz, bu sebeple çocuklar bizler için çok önemli. Çocuklarımızın başarılı olmasından sorumlu olduğumuz gibi başarısızlıklarından da biz sorumluyuz. Öğretmenlerimiz ellerinden geleni yapıyor. Fakat bu yeterli değil, okulun bahçesinden çıktıktan sonra sorumluluk artık sizde. Biz belediye olarak eğitime verdiğimiz önem kadar velilerine de önem veriyoruz. Evden Okula Haydi Anneler Spora projemiz ile beraber okullarda velilerimizin spor yapabilecekleri ve danışmanlık hizmetleri alacakları alanlar oluşturuyoruz. Burada sosyologlarımız ve psikologlarımız annelere ücretsiz danışmanlık eğitimleri veriyor. Yarınlarımız yetiştiren siz annelerin eğitimleri de bizler için çok önemli. Bu vesileyle karnelerine kavuşan evlatlarımızı kutluyorum. Karnelerinde kırık not olan çocuklarımız üzülmesinler. Bu tatili iyi değerlendirerek en iyi şekilde ikinci döneme hazırlansınlar. Tatilde bol bol kitap okusunlar” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından öğrenciler günün anlamına uygun şiirleri protokol üyelerinin karşısında okudu. Folklor gösterisini büyük bir beğeni ile izleyen protokol üyeleri daha sonra sınıflara girerek öğrencilere karnelerini dağıttı.

#

20 Oca 2017 - 16:49 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.