Gebze’nin bütçesi 390 milyon TL

Gebze Belediyesi olağan ekim ayı meclisinin ikinci oturumu Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yönetiminde gerçekleştirildi. Belediye meclisinde 2018...

Gebze Belediyesi olağan ekim ayı meclisinin ikinci oturumu Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yönetiminde gerçekleştirildi. Belediye meclisinde 2018 mali yılı gelir-gider bütçesi 390 milyon olarak belirlendi. Ekim ayı meclis toplantısının ikinci oturumu yoklama ve bir önceki aya ait karar özetinin oylanması ile başladı. Toplantıda konuşan belediye başkanı Adnan Köşker, Çoban Mustafa Paşa Külliyesi Kitabı’nı tanıttı.

 

KÜLTÜR MİRASINA KATKI

Külliyenin ikinci cildinin Çoban Mustafa Paşa Vakfiyesi ile ilgili olduğunu dile getiren Köşker, “Bu Gebze Belediyesi tarafından yapılmış kültürel bir çalışmadır. Yine bu yönde yaptığımız çalışmalardan biri de Gebze’nin kültürünü anlatan bir kitap hazırlıyoruz. Kocaeli Üniversitesi ile birlikte yaptığımız bu çalışmada ilçemizin yeme, içme, giyim, kuşam gibi kültürlerinin yer alacağı çalışmamızın da önümüzdeki aylarda basımı gerçekleşecek” dedi.

 

GEBZESPOR’A DESTEK

Gündem maddelerinin tek tek görüşülüp karara bağlandığı ekim ayı meclisinde Gebze Belediyesi 2018 mali yılı gelir-gider bütçesi 390 milyon lira olarak belirlendi. Gebzespor’a yapılacak yardım ile ilgili plan ve bütçe komisyon raporu da oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından Başkan Köşker, meclis üyelerinin gündem dışı sorularını cevaplandırdı. Kasım ayı meclisi 2 Kasım Perşembe günü saat 16.00’da gerçekleşecek.

#

17 Eki 2017 - 16:10 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.