Gebzespor Başkanı İlker Çakır net konuştu: Alacaklılar, su için...

O dönemlerde destek vermeyenlerin şimdi kapılarını aşındırması üzerine Çakır net bir açıklama yaptı ve "Alacaklılar, su için... Haydi selametle!.." d...

O dönemlerde destek vermeyenlerin şimdi kapılarını aşındırması üzerine Çakır net bir açıklama yaptı ve "Alacaklılar, su için... Haydi selametle!.." diye tepkili bir yanıt verdi.

 

YÖN DEĞİŞTİRDİ

Gebzespor Başkanı İlker Çakır, sezon başında kulüpten alacağı olan teknik heyet ve futbolcularla görüşüp, "%30'u kabul edin. Alacaklarınızı ben ödeyeceğim" şeklinde açıklama yapmıştı. O dönem bu durumu kabul etmeyen alacaklılar, Gebzespor'un son günlerde yaşadığı olumsuz sürecin ardından fikir değiştirerek İlker Çakır'la iletişime geçti.

 

BİR BARDAK SOĞUK SU İÇİN…

Alacaklarının %30'unu almayı o dönem kabul etmeyen kişiler, şimdi teklifi gecikmeli olarak kabul edince, Gebzespor Başkanı İlker Çakır'dan da tepki gecikmedi. Çakır, "Sadece iyi günde Gebzesporluyuz. Kötü günde ise İrlanda’lıyız. Ben Gebzespor'un kötü gününde de, iyi gününde de Gebzesporluyum. Bu arada Gebzespor'dan alacağı olanlar bir bardak su için. Selametle" ifadelerini kullandı.

#

24 Şub 2015 - 14:04 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

İbrahim - İçen içer sizde bi bardak su için süper amatöre

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 14:04