GEBZE’YE SİVİL TOPLUM MERKEZİ KURULACAK

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit’te olduğu gibi Gebze’de de Sivil Toplum Merkezi’ni hayata geçireceklerini söylediKocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrah...

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit’te olduğu gibi Gebze’de de Sivil Toplum Merkezi’ni hayata geçireceklerini söyledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Vanlılar Eğitim Kültür Derneği Başkanı Eşref Öner ve Gebze Rizeliler Derneği Başkanı Altan Kaçaran ile yönetimlerini ayrı ayrı kabul etti. Kocaeli’nde STK’lara verdikleri önemi dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’de Sivil Toplum Merkezi kuracaklarını söyledi.
VANLILAR VE RİZELİ’LERDEN ZİYARET
Dilovası Vanlılar Eğitim Kültür Derneği Başkanı ve eski Tavşancıl Belediye Başkanı Eşref Öner ile yönetimi ve Gebze Rizeliler Derneği Başkanı Altan Kaçaran ile yönetimi, Başkan Karaosmanoğlu’na ayrı ayrı konuk oldu. Büyükşehir’in Gebze Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyarette dernek başkanları ve yönetimleri, Başkan Karaosmanoğlu’na Sivil Toplum Kuruluşları’na (STK) verdiği önem nedeniyle teşekkür etti.
STM BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Kocaeli’nin her köşesine ve Kocaeli’nde yaşayan herkese adaletli, dürüst ve eşit hizmet ettiklerini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, “İzmit’te kurduğumuz Sivil Toplum Merkezi (STM), derneklerimizden büyük ilgi görüyor. Buradaki farklı büyüklüklerdeki salonlarımızda derneklerimiz organizasyonlarını rahatlıkla düzenliyor. Sekreterlik hizmetini de biz üstleniyoruz, derneklerimiz hiçbir şeyle uğraşmıyor. Benzer bir Sivil Toplum Merkezi’ni Gebze’de de kurmak için çalışmalarımız devam ediyor” açıklamasını yaptı.

#

14 Haz 2012 - 13:53 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.