Geçmiş olsun Çağdaşspor

        OKATAN’A ZİYARET 2. Amatör Küme D Grubu’nda 4 Mayıs 2014 Pazar günü Değirmendere Stadı’nda oynanan Gölcük Asarköy Spor ile Kandıra Çağdaş Spor...

 

 

 

 

OKATAN’A ZİYARET

2. Amatör Küme D Grubu’nda 4 Mayıs 2014 Pazar günü Değirmendere Stadı’nda oynanan Gölcük Asarköy Spor ile Kandıra Çağdaş Spor maçı Çağdaş Sporun 3-1 üstünlüğüyle sona erdi. Maçı tribünden izleyen Kandıra Çağdaş Spor Kulüp Başkanı İhsan Okatan skoru hazmedemeyen Asarköy yöneticisi ve taraftarının hedefinde kalmıştı. Saldırıya uğrayan ve kendini korumak için kaçarken tribünden düşen Okatan yaralanmıştı. Kocaeli ASKF Genel Başkanı Murat Aydın ve yönetimi Kandıra’ya giderek Okatan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

KALABALIK GİTTİLER

Ziyarette; KASKF Başkan Murat Aydın’a yönetim kurulu üyelerinden, Mustafa Salman, Adem Aksoy, İhsan Keskin, Seyhan Küçükleroğlu, Şaban Eraslan  ve İsmail Hakkı Buruş eşlik etti. Yeni Kandıra Spor 2. Başkanı Muhammet Buruş da ziyarette hazır bulundu.  Kandıra Çağdaş Spor Kulüp Başkanı İhsan Okatan, yönetim kurulu üyeleri, Selami Çiçek ve Ercan Öztürk, futbolcular; Uğur Tekin, Umut Ayyıldız, Cemal Öztürk ve Olcay Okatan ile taraftarlar da karşılamada bulundu ve taraflar uzun süre sohbet etti.

 

BENİ DUYGULANDIRDI

Yaşadığı saldırıyla ilgili duygularını paylaşan ve sitem eden İhsan Okatan, “Bizim 20 fark yediğimiz maçlar oldu. Kimseye bir şey demedik. Yenilsek de herkesi Kandıra’dan mutlu gönderdik. Dayak yememe rağmen kimseye kırgın değilim. Sadece Gölcük Asarköy yöneticilerinden kimsenin aramaması beni üzdü. Yine biz onlar geldiklerinde çiçekle karşılayıp en güzel şekilde misafir etmeye çalışacağız. Beni ziyaret ettikleri için Murat Aydın ve ekibine çok teşekkür ederim, beni çok duygulandırdılar” dedi.

 

EMNİYETSİZ OYUNLAR

Amaçlarının gençlere sahip çıkmak olduğunun da altını çizen Okatan, “Onların spor yapmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bu konuda bize destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kandıra Belediye Başkanımız Ünal Köken’e de desteklerinden dolayı teşekkür ederim” sözlerini kaydetti. Ardından sözü alan KASKF Başkanı Murat Aydın sporda şiddetin önüne geçmek ve emniyetsiz müsabaka oynatmak için çalışma yaptıklarını vurguladı ve şu sözleri söyledi…

 

EĞİTİMLER BAŞLAYACAK

“Bu olayları asla tasvip etmiyoruz. Bizim amacımız polissiz maç oynatmak. Bu konuda da görev en başta kulüp başkanlarına, yöneticilerine, antrenörlerine, futbolcularına ve taraftarlarına düşüyor. Futbol maçı üç ihtimallidir. Kazanır, kaybeder veya berabere kalırsın. Sonuçta önemli olan her zaman dostluğun kazanmasıdır. Bu tür olayları engellemek bizlere, hepimize düşüyor. Yönetici kardeşlerimize üniversiteyle birlikte çeşitli eğitimler vereceğiz. Biz yaptığımız projelerle Türkiye’ye örnek olmak için bu olayları önleyeceğiz. “

 

#

08 May 2014 - 17:28 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.