Geleceğin mimarları kep attı

Toplam 152 öğrenci kep atmanın mutluluğunu yaşadı. Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2015-2016 akademik yılı mezuniyet töreni Prof...

Toplam 152 öğrenci kep atmanın mutluluğunu yaşadı.

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2015-2016 akademik yılı mezuniyet töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törene Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Dekan Prof. Dr. Nevnihal Erdoğan, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.


DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

Mimarlık ve İç Mimarlık bölümlerinden 152 öğrencinin mezun olduğu törende, Mimarlık Bölümü birincisi Büşra Yiğit’e hediyesini Oramiral Veysel Kösele, Mimarlık Bölüm ikincisi Sümeyye Şahin’e hediyesini Prof. Dr. Sadettin Hülagü, İç Mimarlık Bölüm ikincisi Irham Walad Nasution’a hediyesini Prof. Dr. Ercüment Çiftçi ile Dekan Prof. Dr. Nevnihal Erdoğan, Mimarlık Bölüm üçüncüsü Sedanur Çakır’a hediyesini Doç. Dr. Oya Şenyurt ve İç Mimarlık Bölüm üçüncüsü Melike Talay’a hediyesini İç Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Deniz Demirarslan takdim etti. 

#

08 Haz 2016 - 13:33 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.