Geleneksel İZGAZ Çocuk Tiyatrosu devam ediyor

İZGAZ gelecek nesillerin çevre bilincini arttırmak, onlara tiyatro sevgisini aşılamak ve tiyatroya gönül vermiş gençlere sahne imkânı sağlamak için ba...

İZGAZ gelecek nesillerin çevre bilincini arttırmak, onlara tiyatro sevgisini aşılamak ve tiyatroya gönül vermiş gençlere sahne imkânı sağlamak için başlattığı sosyal sorumluluk projesini bu yıl da sürdürüyor. İzmit Sanat Merkezi iş birliğiyle 8 yıldır çocukları tiyatroyla buluşturan İZGAZ Çocuk Tiyatrosu’nun geçen yıl sahneye konan oyunu ‘Kuzu Maydanoz’un Maceraları’nın özel gösterimi geçtiğimiz günlerde Sabancı Kültür Merkezi’nde yapıldı.

 

OYUNU ÇOCUKLARLA BİRLİKTE İZLEDİLER

Nil Ünlü Aycıl’ın yazıp Fatih Sevdi’nin yönettiği, profesyonel oyuncuların rol aldığı özel gösterim oyununa ENGIE Türkiye CEO’su Denis Lohest ve İZGAZ Genel Müdürü Mehmet Gökalp Özkök ev sahipliği yaptı. Çocuklarla birlikte tiyatroyu izleyen Lohest, çevre konusundaki duyarlılıklarını belirterek, “ENGIE, ekosistemi ve biyolojik çeşitliliği korumayı ve bu konularda toplum bilincini arttırmayı hedefleyen projeleri desteklemektedir.  İZGAZ tarafından yapılan bu etkinlik de Grup hedeflerine en iyi uyan inisiyatifler arasındadır. Bu projedeki bütün paydaşlarımıza gayretleri için teşekkür ederim” dedi.

 

“10 BİN ÇOCUK DAHA İZLEYECEK”

Mehmet Gökalp Özkök ise şimdiye kadar 60 binden fazla çocuğun tiyatro ile buluşturulmasında rol almalarından dolayı duydukları mutluluğu dile getirirken, bu yıl oyunu 10 bin çocuğun daha izleyeceğini ifade etti. İZGAZ Çocuk Tiyatrosu’nun amaçları, uygulanmasındaki başarı ve ulaşılan hedefleri sayesinde Altın Vana Sosyal Sorumluluk Ödülüne layık görüldüğünün altını çizen Özkök, “İZGAZ, kente kesintisiz doğal gaz arzı sağlamanın yanı sıra, kentin sosyo-kültürel dokusuna da katkı sağlayacak projeleri desteklemektedir” şeklinde konuştu.  

#

25 Mar 2017 - 02:00 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.