Genç Girişimciler muhteşemdi

Kocaeli’de kurulan yeni bir dernek, faaliyetlerine başladı. Son 6 ay içinde kurulan ve dinamik ekibiyle büyük bir hamle yapan Kocaeli Genç Girişimcil...

Kocaeli’de kurulan yeni bir dernek, faaliyetlerine başladı. Son 6 ay içinde kurulan ve dinamik ekibiyle büyük bir hamle yapan Kocaeli Genç Girişimciler Derneği; ilk organizasyonunda kalitesi, enerjisi ve icraatlarıyla dikkat çekti. Bilal Bozkurt başkanlığında kurulan Kocaeli Genç Girişimciler Derneği, Kocaeli’nin her ilçesinden gençliği içinde barındıran ve yönetimi kurulan bir dernek özelliğini de taşıyor. Altı aylık bir süre içinde birçok program ve gençlik adına projeler üreterek yetkili mercilerle ve kamuoyunla paylaşan Kocaeli Genç Girişimciler, il ve ilçeleri idare eden yerel yönetimler ve yetkililer tarafından da takdirle karşılanıyor. Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde yapılan organizasyon ise gençlik ve halk tarafından takdirle karşılandı.

 

BOZKURT: HEDEF SORUNSUZ GENÇLİK

Organizasyon da ilk konuşmayı Kocaeli Genç Girişimciler Dernek Başkanı Bilal Bozkurt yaptı. Bozkurt “Kocaeli genelinde genç  jenerasyonu hizmet adına, gençlik adına harekete geçirmemiz gerekiyordu. İlk adımımız ve kararımız tabela derneği değil gençlik adına hizmet derneği olmak oldu. Biz bunu yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Her ilçemizden gençlerimiz var. Bu genç arkadaşlarımız toplantılarımızda kendi ilçelerindeki gençlik ve sosyal eksiklikleri önümüze getirerek neler yapabilirizi konuşuyor ve çözüm yolları arıyoruz. Bundan sonrada bu anlayışla devam edeceğiz. Hedefimiz ise sorunsuz gençlik bu şiarla hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

 

MUHTEŞEM ORGANİZASYON

Kocaeli Genç Girişimciler Derneği’nin ilk organizasyonunda Bozkurt’un konuşmasının ardından yönetim kurulu üyeleri başkan vekili Zeynep Çeri, yönetim kurulu üyeleri Recep Çetinkaya, Emine Dindar, Kadir Çıldız, Uğur Kılıç, Tayfun Oruç, Zehra Kır, Rıdvan Aydın, Ertan Mete, Muzaffer Bulut, Hasan Kartal, Gürkan Ay, Muhammet Ramazan Ünlü, Ümit Demirel, Güngör Akıncı, Okan Çoban ve Arif İpek sahneye gelerek yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı. İlahi sanatçısı, semazen, neyzen ve şair Kerem Şen programa renk kattılar. Başkan Bozkurt, program sonunda şair Kerem Şen’e plaket takdim etti.

#

02 Haz 2015 - 16:12 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.