“Genç Kalemler” Hikaye Yarışması

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Genç Kalemler Hikaye Yarışması”na son başvuru tarihi 23 KasımGençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düz...


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Genç Kalemler Hikaye Yarışması”na son başvuru tarihi 23 Kasım
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Genç Kalemler Hikaye Yarışması ile ilgili Kocaeli Valiliği’nden yapılan duyuruda şu hususlar dile getirildi:
Gençlerimizin kültür ve sanat bilincini sadece popüler olandan yola çıkarak değil kendi geçmişi ve milli kültürüne odaklanarak edinebilmesi, kendi kültürel değerlerimiz, örf ve adetlerimiz, geleneksel sanat dallarımız hakkında doğru bilgiye sahip olabilmesi, ülkesine, tarihine, dolayısıyla geleceğine sahip çıkacak nesillerin yetişmesi için kültürel değerlerimizin unutulmaması, gençlerimizin kültürümüze daha fazla ilgi göstermesini sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından “Genç Kalemler Hikaye Yarışması” düzenlenmiştir. Bu kapsamda düzenlenen yarışma ile gençlerimizin özgün eserler ortaya çıkarmasına fırsat verilerek, tarihi, kültürel ve sanatsal değerlerimize dayalı hikâyeleri edebiyatımıza kazandırmalarına ortam hazırlanmaktadır.
Konu Başlıkları: Empati, şükür, hoşgörü, saygı, sabır ve vefa.
1.Kategoriye ortaokul ve lisede okuyan öğrenciler ile 14-19 yaş arası (19 dahil) gençler,
2.Kategoriye ise 20-29 yaş arası (29 dahil) arası gençler katılabilecek.
Her iki kategorinin 1.’lerine dizüstü bilgisayar, 2.’lerine akıllı cep telefonu, 3.’lerine tablet bilgisayar ödülü verilecek.
Adaylar eserlerini en geç 22 Kasım 2013 tarihine kadar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne elden ya da posta yoluyla teslim edebilecekler.
Katılım şartları, başvuru formu, doğruluk beyanı ve yarışma şartnamesi aşağıda belirtilen linkte bulunmaktadır.
http://www.gsb.gov.tr/site/duyurular.aspx?news=1726

#

18 Eyl 2013 - 09:38 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.