Genç Saadet'te başkan değişti

Beybaba Antep sofrasında düzenlenen devir teslim toplantısında, yaklaşık 2 yıl sürdürdüğü bu görevin kendisi için onur verici bir dönem olduğunu belir...

Beybaba Antep sofrasında düzenlenen devir teslim toplantısında, yaklaşık 2 yıl sürdürdüğü bu görevin kendisi için onur verici bir dönem olduğunu belirten Aras, “Bu süre içerisinden yüz akı ile hizmet ettiğimizi düşünüyorum. Bu erdemli görevi partimizin çeşitli kademelerinde görev alan değerli Muhammet TÜREL kardeşimize gönül rahatlığı ile teslim ediyorum. Kendisinin bu görevi layıkıyla başaracağını ve bundan sonra bayrağı çok daha ileriye taşıyıp Saadet Partisinin misyonunu en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancım tamdır” dedi.

 

"ALLAH UTANDIRMASIN"

Devir teslimin ardından kısa bir açıklama yapan Türel, “Bugüne kadar partimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Sinan Aras başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Allahu Teala tek seferde isabetli kararlar alabilmeyi aldığımız kararları uygulaya bilmeyi nasip etsin, Allah utandırmasın” dedi.

 

KUR'AN VE BAYRAK TÜREL'E TESLİM EDİLDİ

Görev değişimi sırasında kendisine emanet edilen Kuran’ı Kerim ve Türk bayrağını yeni başkan Muhammet Türel’e teslim eden Aras “Bizler Bu yüce Kuran Nizamını yer yüzüne hakim kılmak için bu kutsal bayrağımızın yere düşmemesi için bütün gücümüzle çalışmak zorundayız, bizler bu emaneti yeni sahibine teslim ediyoruz” dedi. Toplantı çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

#

25 Eki 2016 - 09:00 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.