Genç Tur, taşımacılıkta zirvede

TGRT Euro ekranında yayınlanan “Full Time Fullden” adlı program, Kocaeli'nde taşımacılık sektöründe GENÇ-TUR'u en başarılı firma seçtiPersonel, öğrenc...

TGRT Euro ekranında yayınlanan “Full Time Fullden” adlı program, Kocaeli'nde taşımacılık sektöründe GENÇ-TUR'u en başarılı firma seçti
Personel, öğrenci ve turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Genç Tur, TGRT Euro ekranında Fulden Uras Produksiyon ve TGRT Euro ortak yapımı kapsamında Fulden Uras’ın sunumuyla yayınlanan “Full Time Fullden” adlı program kapsamında kalite, tecrübe ve güvenilirlik konusunda başarılı bulunarak, Kocaeli’ndeki en önemli ulaşım firması seçildi.
ONUR VERİCİ
Geçen yıl da Show Max tarafından yapılan yarışmada Genç Tur en başarılı firma seçilmişti. Dün yapılan çekimler sonrasında açıklamalarda bulunan Genç Tur Yönetim Kurulu Başkanı Ali Genç, böyle bir programda yer bulmalarının kendileri açısından onur verici bir durum olduğunu söyledi.

#

23 Mar 2012 - 15:52 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.