Gençler ‘Hayat’ı keşfediyor

Hızlı tüketim ürünleri sektöründe, Türkiye’den doğan ve hızla globalleşen Molfix, Molped, Bingo, Papia, Familia gibi güçlü markaların sahibi Hayat Kim...

Hızlı tüketim ürünleri sektöründe, Türkiye’den doğan ve hızla globalleşen Molfix, Molped, Bingo, Papia, Familia gibi güçlü markaların sahibi Hayat Kimya’nın “Hayat’ı Keşfet” staj programı için başvurular alınmaya başladı. 3. ve 4. sınıf üniversite öğrencilerini iş dünyasına hazırlamayı ve gençlere deneyim kazandırarak kariyerlerine yön vermeyi amaçlayan “Hayat’ı Keşfet” staj programının başvuruları, 16 Ocak-21 Mart tarihleri arasında, www.hayat.com.tr ve www.kariyer.net adresleri üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

 

30 ÖĞRENCİ STAJDA

Staj programını başarıyla tamamlayan öğrenciler, mezun olduktan sonra Hayat Kimya’nın “H Generation” yönetici yetiştirme programlarıyla kariyerlerine tam zamanlı olarak başlayabiliyor, şirketin Türkiye ve yurt dışı organizasyonlarında rol alma imkanına sahip oluyorlar. 2016’da, 3 bine yakın başvuru içerisinden genel yetenek testi, İngilizce sınav ve grup vaka çalışmaları gibi çeşitli süreçleri tamamlayan 30 öğrenci, haziran-ağustos ayları arasında, Hayat Kimya’nın proje bazlı staj programında yer aldı.

 

5 KİŞİ HAYAT’A KATILDI

18 farklı üniversite ve 16 farklı bölümden katılım gösteren öğrenciler pazarlama, finans, ihracat, üretim, bilgi teknolojileri, satış ve insan kaynakları gibi çeşitli fonksiyonlarda staj programında rol aldı. Mezun olduktan sonra 5 kişi ise “H Generation” adı verilen geleceğin yöneticilerini yetiştirme programıyla Hayat Ailesi’ne katıldı. “Hayat’ı Keşfet” staj programı 2017’de de 30’dan fazla genci bünyesine katmayı hedefliyor.

#

18 Oca 2017 - 13:29 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.