Gençler namazda buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı düzenlenen ‘Gençler Sabah Namazında Buluşuyor’ Projesi ilimizde de önceki gün Fevziye Camii’n...

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı düzenlenen ‘Gençler Sabah Namazında Buluşuyor’ Projesi ilimizde de önceki gün Fevziye Camii’nde gerçekleştirildi. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kocaeli İl Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği sabah namazı programına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İl Müftüsü Yusuf Doğan, İzmit İlçe Müftüsü Musa Bilgiç ve 200’e yakın genç katıldı.

 

“BU TARZ PROJELER FIRSAT”

Namaz sonrasında duaların yapıldığı bir ortam oluşturuldu. Camii çıkışında ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İzmit Belediyesi tarafından çorba ve simit ikramı yapıldı. Batı medeniyetinin gençlik üzerindeki etkilerinden ve zararlarından bahseden Müftü Doğan, kültürümüzün yaşatılması ve nesilden nesile yayılması için bu tarz projelerin fırsat olduğunu dile getirdi.

#

03 Eyl 2016 - 12:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.