Gençlerden emekli evlerine ziyaret

İzmit Belediyesi’nin projelerinden olan emekli evlerini üniversiteli öğrenciler ile Kızılay üyesi gençler ziyaret etti. Ayrı ayrı gerçekleşen ziyarett...

İzmit Belediyesi’nin projelerinden olan emekli evlerini üniversiteli öğrenciler ile Kızılay üyesi gençler ziyaret etti. Ayrı ayrı gerçekleşen ziyarette Kocaeli Üniversitesi Alternatif Gelişim Kulübü üyesi 23 öğrenci Yahya Kaptan ve Tepeköy’deki mahalle konakları içerisinde bulunan emekli evlerine giderek buradaki emeklilerle sohbet ettiler. Emeklilerin bulundukları ortamdan oldukça etkilenen üniversiteli öğrenciler, “İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a böylesine güzel bir ortamı emeklilere sunduğu için teşekkür ederiz” dediler.

 

BİRLİKTE PASTA KESTİLER

Emekliler de kendilerini Türkiye’nin en şanslı emeklileri olarak gördüklerini söylediler. Kızılay üyesi gençler ise Yahya Kaptan Mahalle Konağındaki emeklileri ziyaret etti. Gençler burada emeklilerle birlikte pasta kesip bir süre sohbet ettiler. Ziyaret, emeklilerin şarkı ve türküleriyle ayrı bir renk kazandı.

#

28 Mar 2015 - 12:38 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.