Gençlere kupa yakışıyor

2016 -2017 Faaliyet programında yer alan, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü&nün ortaklaşa düzenlediği...

2016 -2017 Faaliyet programında yer alan, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü&nün ortaklaşa düzenlediği "19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı " etkinlikleri kapsamında Ortaokul ve Liseler arası Kız- Erkek "19 MAYIS GENÇLİK KUPASI " 2.Lig Basketbol Turnuvası müsabakaları Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu’nda tamamlandı.

 

ÖDÜLLER VERİLDİ

Müsabakalar sonucunda dereceye girenlere madalyalarını ve ödüllerini Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Alptekin verdi. Müsabakalara katılan okul sayısı 15, toplam öğrenci  sayısı ise 180 olarak belirlendi.

#

27 May 2017 - 11:21 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.