Gençlerin ölüm ile dansı!

Yaz ayının gelmesiyle birlikte vatandaşlar sahillere akın etti. Sıcak havadan bunalan vatandaşlar soluğu sahillerde alıyorlar. İlimizde turizm bakımın...

Yaz ayının gelmesiyle birlikte vatandaşlar sahillere akın etti. Sıcak havadan bunalan vatandaşlar soluğu sahillerde alıyorlar. İlimizde turizm bakımından en güzel yeri şüphesiz Kandıra’dır. Kandıra sahiplerinde özellikle büyükşehir belediyesi tarafından ciddi önlemler alınırken, gençlerin akın ettiği alkol aldığı ve denize girdiği Kartal Kayalıkları’nda hiçbir önlem yok.

 

TABELA KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL

Kocaeli Valiliği tarafından asılan tabela kimsenin umurunda değil. Gençler Kartal Kayalıklarına gelerek derinliği 20 metreyi bulan suya kayalıkların üzerinden dalıyorlar. Buraya dalmak için gelenleri aynı zamanda izlemek için gelenler de var. Hiçbir güvenlik önleminin olmadığı bu yerde yasağı kimsenin dinlediği yok.

 

HİÇBİR ŞEY YAPILMADI

Büyükşehir Belediyesi ya da Kandıra Belediyesi tarafından Kartal Kayalıklarına yıllardır hiçbir şey yapılmadı. Her yaz ayında yaşanan sıkıntılar bu yazda yaşanıyor. Çevrede önlem alınmadığı gibi başı boşluk almış başını gidiyor. Yaz ayında personel sorunu yaşayan Kandıra Belediyesine bu yönde destek de verilmiyor. Selin BECER

#

29 Tem 2017 - 13:02 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.