Genel kurula sadece Erhan ve Efe geldi

Yunus Emre Kültür Merkezi’ne gelerek imzalarını atan fanatik Kocaelisporlu taraftarlar Efe Okutucu ve avukat adayı Erhan Karaduman imzalarını attı  ...

Yunus Emre Kültür Merkezi’ne gelerek imzalarını atan fanatik Kocaelisporlu taraftarlar Efe Okutucu ve avukat adayı Erhan Karaduman imzalarını attı

 

UZEL, ŞENTÜRK VE ÖZYER TEMSİL ETTİ

Kocaelispor Kulüp Müdürü İlker Uzel, Müdür Yardımcısı Ömer Özyer, Kulüp Muhasebecisi Sinan Şentürk’ün yer aldığı genel kurulun ilk ayağında 18.15’e kadar beklenildi. Ardından tutanak imzalandı ve Dernekler Masası’na gönderildi. Saat 18.20’de ise kulüp üyelerinden devlet memuru Fahri Kaygısız da iştirak etti ancak imza atamadı. Bu arada saat 18’de kapanan Yunus Emre Kültür Merkezi’nde haber verilmesine karşın her hangi bir görevlinin olmaması üzerine üyeler imzalarını bina dışında atmak zorunda kaldı. Kocaelispor’un 80. kongresi 28 Temmuz Cuma akşamı saat 18’de çoğunluğa bakılmadan gerçekleşecek.

#

22 Tem 2017 - 09:43 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.