Genelkurmay'dan Şehit Binbaşı hakkında açıklama

Şehit haberi ile ilgili Genel Kurmay Başkanlığından da açıklama geldi. Açıklamada, “26 Eylül Cumartesi günü saat 15.50’de, Tunceli ili Demirkapı Köyü...

Şehit haberi ile ilgili Genel Kurmay Başkanlığından da açıklama geldi. Açıklamada, “26 Eylül Cumartesi günü saat 15.50’de, Tunceli ili Demirkapı Köyü mevkiinde Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerin bulunduğu duyumu üzerine, bölgeye Jandarma Özel Harekât Timlerince gerçekleştirilen operasyonda, teröristlerin açtığı ilk ateş esnasında kahraman silah arkadaşımız Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel ağır şekilde yaralanmıştır.

 

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Yaralı silah arkadaşımız Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel, helikopter ile hastaneye tahliye edilmiş; ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bölgede PKK mensubu teröristlerin etkisiz hale getirilmesine yönelik operasyonlara devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden kahraman şehidimize Allah’tan rahmet; değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.” İfadelerine yer verildi. 

#

27 Eyl 2015 - 15:26 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.