Geredeliler’den Başkan’a ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Geredeliler Derneği Başkanı Adem Eker ile yönetimini kabul etti. Başkan Karaosmanoğ...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Geredeliler Derneği Başkanı Adem Eker ile yönetimini kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu, Geredelilerin şehre sahip çıkan güzel hizmetler yaptıklarını söyledi.

DERNEK YÖNETİMİ KATILDI
Kocaeli Geredeliler Kültür Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adem Eker ile dernek yöneticileri İsmail Çimen, Hasan Yel, Ahmet Çimen, Osman Sarı, Ali Coşar, Nurullah Murat ve Murat Yeşil, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Kısa süre önce yapılan genel kurulda dernek başkanlığına seçilen Eker ile yönetim kurulu üyeleri, kendilerini kabul etmesinden dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

KENTE KATKI SUNMAK
Eker ile yönetim kurulu üyeleri, Geredeliler Derneği olarak yaşadıkları kent olan Kocaeli’ne katkı sunmak amacıyla çalıştıklarını, kentteki en faal derneklerden biri olduklarını söyledi. Dernek başkanı Eker ile yöneticilere görevlerinde başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bu görevler nöbet yeridir, hemşerileriniz ve yaşadığınız şehir için en güzel hizmetleri yapma yeridir. Geredeliler Derneği’nin şehre sahip çıkan ve güzel hizmetler yapan bir dernek olduğunu görüyoruz’’ dedi.

#

13 Nis 2012 - 13:38 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.