Gergerlioğlu: Evet diyenler pişman olacak

Kolay değil tabi. Kaldırması zor bir durum. Sosyal medyanın barış havarisi Ömer Faruk Gergerlioğlu, sözüm ona barış düşüncesi ile Türk bayrağı ile PKK...

Kolay değil tabi. Kaldırması zor bir durum. Sosyal medyanın barış havarisi Ömer Faruk Gergerlioğlu, sözüm ona barış düşüncesi ile Türk bayrağı ile PKK paçavrasını yan yana getirerek o bildik ‘iyi niyet!’ dileklerini iletmişti.

Kamuoyu ve kentin milliyetçi damarı bu yanlışı elbette et geçmedi. Zira herkesin hemfikir olduğu bir husus vardı ki, terör örgütünün o paçavrasını bayrağımızla yan yana getirmek, söz konusu örgütü de meşru göstermekle eşdeğerdi.

Neticede olay soruşturma konusu oldu, Gergerlioğlu sonrasında KHK ile kamu görevinden ihraç edildi. Daha önce de bir köşe yazımda şu konuya dikkat çekmiştim: “Gergerlioğlu, paylaşımında o paçavranın üzerini mozaiklese daha iyi olurdu. Dahası Ömer Hoca yanlış yaptığını fark edip özür dilese ve amacının farklı olduğunu izah ederse sıkıntı giderilir” demiştim.

Fakat Ömer Hoca bunu yapmadı. İhraç kararından sonra yargı yoluna gitmesi elbette bir demokratik haktır. Fakat olayı siyasi platforma taşıması sosyal medya üzerinden ‘hayır’ kampanyası başlatması çok ilginç. Dahası yaptığı bir yorumunda referandumda ‘evet’ oyu verenlerin pişman olacaklarını da söylemiş…

“Evet diyecek olanların 2019 yılı seçiminde büyük pişmanlık yaşayacağına inanıyorum, o güne kadar köprülerin altından çok sular akacak ve demokrasiden uzaklaşmanın bu topraklara ne büyük kötülük olduğu daha iyi anlaşılacak” şeklinde bir paylaşım yapmış.

Sadece zaman kaybı…

#

01 Şub 2017 - 11:12 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

zafer - pkk referandumda hayır diyorsa benim tarafım bellidir vatan hainleri ile hedef birliği yapılamaz nokta

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Şubat 11:12
02

haldun - hayır diyenlar chp-hdpkk-batı tüm vatan hainleri hayır diyorsa hiç düşünmeden EVETTTTTT diyerek hainlerin safında olmaktan ALLAHa sığınırım....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Şubat 11:12