Geri dönüşüm konteynerlerini yakıyorlar

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, son zamanlarda kimliği belirsiz bazı kişilerin geri kazanım konteynerlerin...

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, son zamanlarda kimliği belirsiz bazı kişilerin geri kazanım konteynerlerine bilinçli olarak zarar verdikleri belirtildi

Geri dönüşüm projesi kapsamında bin 350 adet geri dönüşüm konteyneri mahallelere, 13 bin adet iç mekan kağıt kutusu kamu kuruluşu, ofis vb. yerlere dağıttıkları bilgisini veren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Havva Açıkgöz, “Halkımız geri dönüşüm konusunda büyük ölçüde duyarlılık kazandı. Her yıl daha iyi bir hal alıyoruz. İzmit, bu konuda örnek gösterilmeye başlandı. Ancak son zamanlarda geri kazanım konteynerlerinin bilinçli bir şekilde yakıldığını ve kilitlerinin kırıldığını tespit ediyoruz. Yenişehir bölgesi başta olmak üzere bazı bölgelerde bu olaylar artış gösterdi. Halkımızın bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Yakılan konteynerlerin ve içindeki malzemelerin milli servet olduğunu unutmayalım” dedi.

DUYARLI OLUN
İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile bu konuda önlem alıcı çalışmalar yapacağını belirten Açıkgöz, vatandaşlardan duyarlı olmalarını isteyerek söz konusu durumlarda belediyenin 318 00 77 numaralı telefonunun arayarak belediye yetkililerine haber vermelerini istedi.

#

04 Mar 2013 - 18:01 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.