Geri dönüşümde değişim

İzmit Belediyesi, kentin dört bir yanında bulunan geri dönüşüm konteynırlarından eskiyen ve bakım gerektirenleri yenileriyle değiştiriyor. Çevre Korum...

İzmit Belediyesi, kentin dört bir yanında bulunan geri dönüşüm konteynırlarından eskiyen ve bakım gerektirenleri yenileriyle değiştiriyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri mahallelerde bulunan geri dönüşüm konteynırlarını bakım amaçlı kaldırarak yerlerine 100 adet yeni konteynır yerleştirdi. Mahallelerde bulunan konteynırların teker, kapak, kilit ve sticker yenilemesi yapıldığını söyleyen yetkililer” 100 adeti son 3 ay içerisinde genelde de 1400 adet konteynır yerleştirilerek geri dönüşüm projesinin İzmit halkına aşılamaya devam ediyoruz” dediler. Geri dönüşüm konusunda gösterdikleri hassasiyet için vatandaşlara teşekkür de eden İzmit Belediyesi yetkilileri, geri dönüşüm konteynırlarına evsel ve inşaat atıkları atılmamasını da istediler.

#

27 Ara 2013 - 14:49 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.