Girdiği evden ütü ve perde bile çaldı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde meydana gelen bir otomobil hırsızlığı olayı ile ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği...

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde meydana gelen bir otomobil hırsızlığı olayı ile ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yapılan çalışmalar sonucu şüphelinin kimliğini tespit etmeyi başardı. Şüpheli O.Ç. (31) isimli şahsın İstanbul Kartal’da bulunduğu evin önünde beklemeye başlayan polis ekipleri, O.Ç.’yi çaldığı otomobile bindiği esnada yakalayarak gözaltına aldı. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen O.Ç.’nin Darıca’da girdiği bir evden otomobil anahtarı, dizüstü bilgisayar ve 450 TL nakit para çaldığı öğrenildi.

 

Adliyeye sevk edildi

img_3999.jpg

Şüphelinin farklı tarihlerde yanındaki şahıslarla birlikte Kartepe’de güvenlik kameralarını kırarak girdiği iki evden ütü, LED TV, güneşlik perde, altın yüzük, Osmanlı tuğrası, altın bileklik ve 3 adet çeyrek altın çaldığı, Gebze’de hırdavat dükkanından 200 bin TL değerinde elektrikli ev aletleri ve 100 TL nakit para, İstanbul Kartal’da bir otomobil, Giresun’da girdiği bakkal’dan sigara ve nakit 100 TL çaldığı öğrenildi. Ayrıca İstanbul’da silahlı yağma olayına karıştığı öğrenilen O.Ç.’nin benzer suçlardan çok sayıda kaydının olduğu öğrenilirken 1 ayrı suçtan da arandığı öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan O.Ç. adliyeye sevk edildi. Nuri AKÇAHARMAN

 

#

26 Tem 2017 - 11:29 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.