Girişimcilik eğitimleri sürüyor

        İzmit ve Gebze’de girişimciye destek vermek amacıyla “Kendi İşim Olsun” adlı girişimcilik ve kendi işini kurma programı mayıs ayı itibariyle b...

 

 

 

 

İzmit ve Gebze’de girişimciye destek vermek amacıyla “Kendi İşim Olsun” adlı girişimcilik ve kendi işini kurma programı mayıs ayı itibariyle başladı. İŞKUR ve Kocaeli Sanayi Odası (KSO) işbirliği ile düzenlenen ve 9 gün sürecek olan 70 saatlik eğitim, ücretsiz olarak gerçekleşecek.

 

KREDİ İMKANI

Girişimcilik eğitimlerini başarıyla tamamlayan katılımcılara ömür boyu geçerliliği olan sertifika verilecek. Ayrıca KOSGEB destekli olarak 30 bin lira hibe, 70 bin lira da faizsiz kredi olanağı sağlanacak. Girişimci adaylarının eğitime katılabilmeleri için 18 yaşını tamamlamış olmaları gerekiyor.

 

20 LİRA ÖDEME

Eğitim süresi boyunca sigortası bulunmayan katılımcılara İŞKUR tarafından günlük 20 lira ödeme yapılacağı bildirildi. İŞKUR ve KSO İşbirliğiyle gerçekleştirilen “Kendi İşim Olsun” adlı girişimcilik programına başvuru için İŞKUR İl Müdürlüğü ile KSO kurs servislerine bizzat ya da 0.262 321 12 79-0.262 323 08 56 nolu telefonlar aracılığı ile iletişim sağlayabilecekleri vurgulandı.

#

13 May 2014 - 12:05 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.